Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Combo Dev Türkçe Combo Arşivi

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,266
163
38
İstanbul
Arkadaşlar sizlere diğer konularımda bahsettiğim gibi kullanmış olduğum türkçe komboları tüm kombinasyonları ile sizlerle paylaşıyorum. Uzun süredir temizlemek ile uğraşıyordum. Bugün @A.kadir ustanın paylaşımları neticesinde işlemlerimi hızlandırdım ve sizlere bu listeyi sunuyorum. Başka yerde bulmanız imkansız. El emeği göz nurudur. Yabancı Combo listeleri ile ilgili çalışmalarım devam ediyor. Onu da yakın zamanda sunacağım.
[REPLY]
Link1:
Alternatif Link:
[/REPLY]

Moderatör tarafında düzenlendi:

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
538
13,362
163
Arkadaşlar sizlere diğer konularımda bahsettiğim gibi kullanmış olduğum türkçe komboları tüm kombinasyonları ile sizlerle paylaşıyorum. Uzun süredir temizlemek ile uğraşıyordum. Bugün @A.kadir ustanın paylaşımları neticesinde işlemlerimi hızlandırdım ve sizlere bu listeyi sunuyorum. Başka yerde bulmanız imkansız. El emeği göz nurudur. Yabancı Combo listeleri ile ilgili çalışmalarım devam ediyor. Onu da yakın zamanda sunacağım.

[Gizli içerik]
Teşekkürler

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
538
13,362
163
yahu şu istenmeyen sayfalar nedir anlamadım bilmeyen indiremez dosyaları engel atlama gibi dosya bulunamadı diyor halbuki mevcut reklamı es geç olmadı birdaha es geç pencereyi kapat anca görebiliyoruz başka yerlerde böyle durum yok direk dosyaya ulaşıyorsun aynı linki verdim benim linklerde aynı durumda burada forumla alakalı sanırım düzeltilsin bence

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
46,160
183
www.iptvforumu.com
yahu şu istenmeyen sayfalar nedir anlamadım bilmeyen indiremez dosyaları engel atlama gibi dosya bulunamadı diyor halbuki mevcut reklamı es geç olmadı birdaha es geç pencereyi kapat anca görebiliyoruz başka yerlerde böyle durum yok direk dosyaya ulaşıyorsun aynı linki verdim benim linklerde aynı durumda burada forumla alakalı sanırım düzeltilsin bence
merhaba abicim aslında minimum reklam kullanmaya çalışıyorum.
bilmiyorum bunu dillendirmek ne kadar doğru ama diğer siteler gibi panel felan satmıyorum tamamen
keyfi olarak yapıyorum.
panel satmam için teklifler'de geldi ama ben bu işi keyif için yaptığımdan sıcak bakmadım.
şuana kadar 1 maaşımı harcamışımdır bu siteye.
reklam gelirleri'de kendini çevirsin diye eklendi.
ama isteğin üzerine sadece reklamlar misafirlere gösteriliyor.
umarım derdimi anlata bilmişimdir :)

Son düzenleme:

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
538
13,362
163
merhaba abicim aslında minimum reklam kullanmaya çalışıyorum.
bilmiyorum bunu dillendirmek ne kadar doğru ama diğer siteler gibi panel felan satmıyorum tamamen
keyfi olarak yapıyorum.
panel satmam için teklifler'de geldi ama ben bu işi keyif için yaptığımdan sıcak bakmadım.
şuana kadar 1 maaşımı harcamışımdır bu siteye.
reklam gelirleri'de kendini çevirsin diye eklendi.
ama isteğin üzerine sadece reklamlar misafirlere gösteriliyor.
umarım derdimi anlata bilmişimdir :)
Açıklama için teşekkürler durumu gayet iyi anladım kardeşim saygılar